събота, 27 септември 2014 г.

Георги Дерменджиев зави, че футболистите му мислили повече за Реал, отколкото за Левски

Георги Дерменджиев заяви в интервю след загубата на отбора му от Левски, че неговите играчи са мислили повече за предстоящия мач с Реал Мадрид, на който Лудогорец ще е домакин, отколкото за мача с Левски.

Също така той се показа голям треньор, след като имаше защо да се оправдае със съдията, но каза, че това не е нужно, просто са играли слабо и са загубили!

Ето и какво каза старши треньорът на Лудогорец след мача:

„Не успяхме да покажем нашата си игра. Едно слабо първо полувреме за нас, бяхме доста дезорганизирани. Един мач преди Шампионската лига, не го казвам като оправдание, ние сме професионалисти и трябва да го преодолеем. Може би тази загуба е добра за нас, тя ще отрезви малко момчетата. Трябва да поддържаме едно ниво във всички мачове, както в Шампионската лига, така и в България“, коментира Дерменджиев.

„Който не го е почувствал, той не го разбира. Не се оправдаваме, защото това ни е професията. Още не сме свикнали и сме далече от това, което показват отборите в Шампионска лига. Трябва да играем и във вътрешното първенство.“

„Съдията така е видял така е свирил. Не искам да го обвинявам или да вземам отношение. Ние загубихме, защо трябва да се оправдаваме със съдията? Мисля, че добре се справи днес.

"Нека да не прехвърляме играта върху съдиите. Ще видим и ще анализираме мача. Момчетата ще видят грешките си. И те са хора, важното е, че нивото на Лудогорец е много високо и трябва да направим така, че да го поддържаме. В мача с Локомотив преди мача със Стяуа, се получи същата ситуация. Мисля, че няма да се получи повече. Футболистите го знаят. Сега играем срещу Реал, а после със Славия. Има и почивка за националните отбори, която ще помогне на играчите да се отърсят психически“, каза още той.Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 
Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog