четвъртък, 22 май 2014 г.

Луис Суарес може да пропусне Световното първенство в Бразилия

Има вероятност Луис Суарес да пропусне
Световното първенство в Бразилия
Луис Суарес може да пропусне Световното първенство в Бразилия, се опасяват от отбора на Уругвай. Ако това се случи, ще бъде голям удар за отбора на Уругвай, защото те разчитат на него.

Луис Суарес контузи коляното си по време на тренировка, когато крака му се изви по странен начин. Впоследствие се оказва, че той е повредил своя менискус и се нуждае от оперативна намеса.

Операцията на коляното на Луис Суарес може да бъде извършена и днес, но след нея са нужни от четири до шест седмици лечение и възстановяване. 

От лагера на Уругвай са съобщили, че участието на футболиста на световното първенство в Бразилия не е застрашено. Но въпреки това въобще не е ясно как той ще се включи в тренировките на отбора.

Всички очакват звездата на Ливърпул и Уругвай да успее да се възстанови бързо от операцията и да бъде избран в отбора, но вероятно ще успее да се включи на елиминационната фаза на Световното първенство в Бразилия. Но за да се случи това, Уругвай трябва да се представи добре и да успее да излезе от групата си.



Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 
Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog