вторник, 15 януари 2013 г.

Fair Play - Световните игри 2013


TWG 2013 



Fair Play - Световните игри за честна игра  2013 година в Кали.
Кали ще организира множество спортни игри, заедно с два други града в долината Каука от 25 юли до 4 август 2013 г.  
Церемонията по откриването ще се проведе на 25 юли, в деня когато  град Кали празнува 100-годишнината от основаването си. Организаторите се готвят да се възползва от момента, за да се насърчи спорта на света:

Лозунгът на World Games 2013 е Fair Play на планетата!
СОС се ангажира да обърнат специално внимание на опазването на околната среда във всички свои действия. Добавянето на нов лозунг на тези, които се използват в търговията на Кали прави обещаваща формула. Град Кали, известен още като райското кътче и наричан "Спортната столица на Америка" приканва за  "Fair Play на планетата!" 

Кали носи значителен опит като организатор на големи спортни събития . През 2008 Кали е домакин на колумбийските национални мулти-спортни игри с над 6000 участници. Градът беше  домакин на Пан-американските игри и стотици мащабни международни първенства в миналото. Най-новото основно събитие, провеждано там е  през декември 2009 г. - Световната купа на UCI  по Колоездене. Кали и неговите партньорски градове в долината Каука разполагат с необходимата инфраструктура, за провеждането на  световните игри. 
С оглед на световни игри и FIFA U-20 World Cup, които  се провеждат в Кали и други седем колумбийски градове през 2011 г., 35 000 - капацитета на многоцелевия  стадион е обновен напълно за период от само 16 месеца.



 Преди всичко, Световните игри предоставят уникална обстановка за хиляди спортисти от различни спортове и страни да се присъединят към честването на единството и приятелството между всички граници. Световните игри са основното събитие за всички спортисти -  спортни подвизи и приятелството.
Световните игри се провеждат в продължение на период от 11 дни. Те започват с церемонията по откриването и завършват с церемонията по закриването.

 theworldgames.org


Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 
Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog