вторник, 1 януари 2013 г.

Фулъм победи като гост Уест Бромич Албиън


В първия мач за новата година отборът на Фулъм успя да победи Уест Бромич Албиън като гост. Бербатов вкара първия гол в мача и бе в основата за постигнатата победа. През цялото време той и съотборникът му Брайън Руис тормозеха Уест Бромич Албиън и усилията им се увещаха с успех.

В този мач отборът на Фулъм излезе със същия стартов състав, с който загуби предната среща от Суонси. Мартин Йол предпочете да не прави промени и не сбърка в своето решение. Бербатов и Брайън Руис се разбираха отлично, защитата също беше на ниво и спаси сигурни попадения във вратата на Фулъм.

В 29-ата Бербатов след грешка на бранител на Уест Бромич Албиън топката се оказа в Бербатов, но би над вратата на домакините.

След 39 минути игра Бербатов успява да укроти добре изчистена топка в централната част на терена и с дълъг пас извежда Ашкан Дежага зад гърба на отбраната. Ашкан Дежага излъга пазача си и върна топката към точката за изпълнение на наказателен удар, където Бербатов стряля във вратата, отбелязвайки гол.

Веднага след почивката Уест Бромич оказа силен натиск и бързо стигнаха до изравнителния резултат. В 48-ата минута Били Джоунс от десния фланг успява да се справи с бранителите на Фулъм и подаде на Ромелу Лукаку, който не сбърка и изравни на празна врата.

В 58-ата минута идва и победния гол за отбора на Фулъм. Тогава Браян Руис подаде добре към Александър Качаниклич, който в момента пресичаше линията на отбраната. Александър Качаниклич овладя добре топката с гръб към вратата, обърна се и от дъгата пред наказателното поле плъзна топката под излезлия напред Фостър.

Така Фулъм успя да постигне победа в първия си мач от новата година, а първия вкаран гол бе дело на Бербатов.




Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 
Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog