неделя, 23 декември 2012 г.

Георги Илиев – Майкъла няма да уволнява Стойчо Младенов

Георги Илиев – Майкъла, който е изпълнителният директор на ЦСКА няма да уволнява Стойчо Младенов. Това той съобщи в TV7.

"На този етап не е коментирана неговата оставка. Единствено ще се направи намаляване на заплатите на целия спортно-технически щаб. Не е нормално в тези условия да се взимат такива пари.
На тяхна страна обаче имат договори, които не знам как са подписвани".

"Ако мислят за ЦСКА, ще склонят. Не искам тима да стане шампион с 15-16 точки разлика и след това да ни вземат лиценза", заяви Майкъла.

Относно наболелия въпрос по намаляване на заплатите както на Стойчо Младенов, така и на футболистите, Георги Илиев допълва:

"Съгласил се е на намаляване на заплатата, но още не са уточнени параметрите. Ще ги уточним до 27-28 декември .Закъснели сме за такива глоби и смени. Ако бях ръководител, щях да го уволня след Мура или Симитли.
Това е основателен повод. Сега не може с 9 победи да искаш да го смениш. Времето не е сега за тази смяна. При този бюджет и тези заплати не върви ЦСКА да е четвърти".

Припомняме, че капитанът на червените Тодор Янчев даде пример и си намали най-рано възнаграждението от всички – сторил го е още през юни. 



Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 
Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog